Partenerul tău în Real Estate

Dezvoltarea constanta si sustinuta din ultimii 10 ani  a companiei noastre ne-a facut sa devenim un pilon important in cadrul Grupului Rustler, oferind acoperire nationala in furnizarea serviciilor integrate, investind permanent in cresterea competentelor de specialitate ale membrilor echipei noastre. 

Deviza noastra “Suntem impreuna aici” reprezinta modul prin care toti angajatii companiei inteleg sa fie prezenti, cu profesionalism si competenta, pentru a oferi clientilor nostri excelenta in servicii. 

 

Echipa noastră

TESTIMONIALE CLIENTI

Luca Militello, Chief Executive Officer, Monza Group Romania

In colaborarea cu Rustler Romania, am simtit faptul ca pe primul loc se afla clientul. O echipa de profesionisti au lucrat indeaproape cu noi chiar si in cel mai mic detaliu, acest aspect necesar si important pentru afacerea noastra. In industria sanatatii, standardele sunt foarte ridicate si este nevoie de parteneri dedicati, iar Rustler a indeplinit toate asteptarile noastre.”

Sanda Falcos, Warehouse Manager, Star Foods EM – Pepsico

Profesionistii companiei Rustler au realizat mentenanta preventiva si corectiva pentru instalatiile din cadrul proprietatii noastre, actionand la timp si in concordanta cu standardele noastre ridicate in vederea realizarii sarcinilor asumate.

Mihaela Musat, Chief Financial Officer, Olympia Development

Multumim Rustler Property Services Romania pentru expertiza, proactivitate si profesionalism in colaborarea temeinica si reciproc avantajoasa. Recomandam cu caldura aceasta companie in domeniul imobiliar; au prestat servicii integrate pentru Olympia Tower inca din 2012.

Update cookies preferences