Oferta completa de servicii

Ne extindem si consolidam constant portofoliul de servicii pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, oferind servicii complete de property, facility si project management, consultanta imobiliara, cu personal in-house, specializat.

In acest sens, dedicam fiecarui proiect o echipa de experti. Echipele de profesionisti, certificarile si autorizarile otinute, si dezvoltarea constanta de servicii specializate pe diferite tipuri de proprietati, reprezinta avantajul principal pentru clientii nostri.

Ca partener strategic in businessul clientilor nostri, prin furnizarea serviciilor integrate, ne concentram pe cresterea valorii adaugate pentru proprietatile din portofoliul nostru.

Iata cateva dintre beneficiile cele mai importante ale clientilor si partenerilor nostri:

  • personalizam fluxul operational pentru fiecare proiect si tipologia serviciului pe care il oferim;
  • informam clientul in fiecare etapa a proiectului, prin transparenta operationala;
  • identificam, evaluam, si monitorizam riscurile proiectului, oferind solutii puntuale si compelxe;
  • datorata experientiei accumulate si a expertizei dobandite, analizam costurile si cream previziuni rapid, precis si eficient;
  • stabilim bugete realiste in urma analizelor financiare.

 

Consultanta Imobiliara

Avand o baza de date bine structurata, diversificata, si actualizatata in timp real, oferim clientilor nostri cele mai bune solutii in gasirea spatiului potrivit nevoilor lor. Echipa noastra ofera consultanta in ceea ce priveste atat contractele de inchiriere, cat si de vanzare pentru a obtine valoare si flexibilitate maxima.

Daca sunteti clientul nostru, beneficiati de expertiza in sustinerea intereselor dumneavosatra, oferindu-va suport in identificarea si indeplinirea obiectivelor strategice, financiare si operationale de care aveti nevoie..

 

Facility Management

Conceptul care sta la baza activitatii noastre este acela de Mentenanta Preventiva si Atitudine Proactiva.

Avand o perspectiva sigura si orientata catre client, facem toate demersurile ca toate echipamentele sa functioneze in conditii optime, minimizand astfel sesiunile de mentenanta corectiva.

Oferim constant clientilor nostri solutii de imbunatatire pentru proprietatile ce fac parte din portofoliul pe care il administram.

 

Property Management

Obiectivul nostru este de a oferi un serviciu de property management de calitate, pro-activ si bazat pe cunoasterea in detaliu a proprietatilor manageriate. Gestionarea contractelor de inchiriere, eficientizarea proceselor, colectarea la timp si in procentaj ridicat a chiriilor, asigurarea unor relatii de buna colaborare cu chiriasii proprietatilor administrate, sunt cateva dintre multiplele activitati pe care le desfasuram pentru clientii nostri. Conceptul care sta la baza acestei activitatii este Flexibilitatea.

 

Project Management

Supervizam proiectele din portofoliul nostru in termeni de cost, timp si calitate! Ne selectam cu mare atentie furnizorii necesari in proiectele de amenajare pentru a furniza cele mai eficiente solutii si pentru a atinge obiectivele planificate.

Oferim servicii personalizate de Audit Tehnic pentru tranzactiile imobiliare de investitii - stiind ca finantatorii, investitorii si ocupantii proprietatilor au prioritati si nevoi diferite. In acest context, ne asiguram prin procesul de Audit Tehnic, ca exista toate documentele specific necesare, inregistrarile si informatiile financiare, analizam si exprimam riscurile din punct de vedere legal, tehnic si financiar, impreuna cu solutii si bugete de eliminare a acestora, aspecte obligatorii intr-un raport de audit al oricarei transzactii imobiliare.

Update cookies preferences