Hale moderne de închiriat-ASTORIUM LOGISTIC

Bucuresti

10€ + TVA/mp
TOP
  • ID:P354
  • S. minim inchiriabila:600 mp
  • S. maxim inchiriabila:2400 mp
  • S. total inchiriabila:11700 mp
  • Comp.:Compartimentat
  • Sarcina max.:5 t
  • Sarcina incarcare:5 t

Hale moderne de închiriat in Astorium Logistic Parc

Locație:
Astorium Logistic beneficiază de o locație de top, care asigură o conectivitate și accesibilitate fără egal. Amplasat în apropierea autostrăzii A2, afacerile pot beneficia de transport și distribuție fără întreruperi, facilitând o logistică eficientă și gestionarea lanțului de aprovizionare. Această poziționare avantajoasă oferă acces facil la arterele de transport principale, conectând afacerea dumneavoastră la piețele interne și internaționale cheie.

Caracteristici și Facilități:

Spații Moderne și Flexibile: Astorium Logistic oferă 20 de unități spațioase, fiecare cu o suprafață de 600 mp, ce pot fi adaptate în funcție de cerințele specifice ale afacerii dumneavoastră. Aceste unități bine concepute oferă suficient spațiu pentru producție, depozitare, distribuție sau alte necesități operaționale, asigurând o flexibilitate maximă pentru a satisface nevoile unice ale afacerii dumneavoastră.

Infrastructură de Ultimă Generație: Acest parc industrial este dotat cu o infrastructură de vârf, pentru a susține cele mai solicitante operațiuni industriale. De la conectivitatea internet de mare viteză la sistemele de securitate avansate, Astorium Logistic oferă o bază modernă și fiabilă pentru afacerea dumneavoastră.

Parcare și Spațiu pentru Manevrare Suficiente: Astorium Logistic înțelege importanța unei logistici eficiente și oferă suficiente locuri de parcare și spațiu pentru manevră. Fie că este vorba despre operațiuni de încărcare și descărcare sau de acomodarea vehiculelor angajaților și vizitatorilor, planificarea inteligentă a parcului asigură un flux de trafic lin și o comoditate sporită.

Management și Întreținere Profesionale: La Astorium Logistic, ne mândrim cu serviciile de management și întreținere excepționale. Echipa noastră dedicată se angajează să asigure întreținerea, securitatea și curățenia parcului, permițându-vă să vă concentrați pe activitățile de bazăProiectul este în faza de construcţie cu termen de finalizare T4 2023.Utilitati
  • Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Curent trifazic, CATV, Fibra optica
Zona
  • Amenajare strazi: Asfaltate
Share to:

Valentin Ionescu

Real Estate Consultant – Industrial & Logistic Agency

Contacteaza-ma

Valentin Ionescu

0746085369
Apeleaza Chat
Update cookies preferences