Spaţii industriale de închiriat în VGP Park Bucharest 2 - Est

Manolache

La cerere
  • ID:P325
  • S. minim inchiriabila:109500 mp
  • Comp.:Open space
  • Inaltime:12.00 m

VGP Park Bucharest 2 - Est, un parc industrial modern și bine amplasat în apropierea intersecției autostrăzii A2 cu șoseaua de centură a Municipiului București.

Caracteristicile cheie ale VGP Park Bucharest 2 - Est sunt următoarele:

Locație strategică: Parcul este situat la o locație ideală, la intersecția autostrăzii A2 cu șoseaua de centură a Bucureștiului. Acest lucru oferă acces facil către București, prin intermediul șoselei de centură, dar și către Constanța, prin autostrada A2. Această amplasare strategică facilitează transportul și logistica pentru companii, fiind un avantaj major pentru afacerile care depind de conexiuni rapide și ușoare cu alte zone.

Suprafață închiriabilă generoasă: VGP Park Bucharest 2 - Est pune la dispoziție o suprafață totală de 109,500 mp, distribuită în trei clădiri. Aceasta oferă opțiuni variate și flexibilitate pentru companiile care caută spații industriale de închiriat.

Parc industrial modern: Parcul este conceput ca fiind de clasă A, ceea ce înseamnă că spațiile industriale sunt construite și dotate la cele mai înalte standarde de calitate. Aparatele pentru temperatură ambientală controlată și dotările de ultimă generație pot asigura condiții optime pentru activitățile industriale și de depozitare.

Oportunități de dezvoltare: Datorită suprafeței generoase și poziționării strategice, VGP Park Bucharest 2 - Est poate oferi spații industriale personalizate pentru diverse industrii și cerințe specifice ale companiilor.

VGP Park Bucharest 2 - Est reprezintă o opțiune atractivă pentru companiile care caută spații industriale de închiriat în București și împrejurimi. Cu o locație excelentă și facilități moderne, acest parc industrial oferă mediul potrivit pentru desfășurarea activităților industriale și logistice într-un mod eficient și profitabil.
Regenerate response

Utilitati
  • Utilitati generale: Curent, Apa, Curent trifazic, CATV, Fibra optica
Share to:

Valentin Ionescu

Real Estate Consultant – Industrial & Logistic Agency

Contacteaza-ma

Valentin Ionescu

0746085369

Recomandari

Apeleaza Chat
Update cookies preferences